loading...
کلبه کرامت،کلبه معنادار
عبدالمهدی بازدید : 112 جمعه 05 اردیبهشت 1393 نظرات (0)
بسم الله الرحمن الرحیم

گزارشی از سخنرانی استاد عباسی در دانشگاه تهران با موضوع شورش فرهنگی با مدیریت جهادی

[تصویر:  ostad-hassan-abbasi-620x330.jpg]

مدیر اندیشکده یقین با بیان اینکه پایه‌های فرهنگی جناح‌های سیاسی کشور ضعیف است گفت: اگر پایه‌های فرهنگی جناح‌های سیاسی قوی بود فتنه ۸۸ رخ نمی‌داد.
به گزارش باشگاه استراتژیست های جوان به نقل از خبرگزاری فارس، استاد حسن عباسی مسئول اندیشکده بقین در نشست دانشجویی شورش فرهنگی که در دانشکده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد گفت: تا زمانی که ماهواره‌ها، انیمیشن‌ها، فیلم‌ها و بازی‌های کامپیوتری فرزندان ما را تربیت کنند اوضاع ما همین‌گونه است.
رئیس مرکز بررسی‌‏های دکترینال افزود: ما شاهد این هستیم که بازی‌های کامپیوتری فرزندان نسل بعد ما را تربیت می‌کنند و ما در این رابطه چیزی نمی‌گوییم و سکوت کرده‌ایم و هیچ انقلاب فرهنگی‌ای در این رابطه انجام نشده است.
وی با اشاره به اینکه باید با ادبیات انقلاب صحبت کنیم تصریح کرد: اگر نظام علمی و آموزش و پرورش ما نخواهد متحول شود باید منتظر نقدهای سنگین‌تری باشند و بعد از آن هم با رسانه‌ها و سایر باید اینگونه رفتار شود.
مدیر اندیشکده یقین خاطرنشان کرد: در خیابان‌های ما وجب به وجب بانک‌هایی هستند که فرهنگ ربوی را تبلیغ می‌کنند و به نظر من اگر بورس و بانک‌ها نبودند اقتصاد ما وضعیت بهتری داشت.
عباسی در ادامه اظهار داشت: دولت کنونی ۴ جناح اقتصادی با تفکرهای مختلف دارد که نمی‌دانند چگونه با این جناح‌هایی که تفکری همسو ندارند می‌خواهند به اقتصاد مقاومتی برسند.
عباسی ادامه داد: اینکه هر دولتی که در نظام ما سر کار می‌آید موفق نمی‌شود به خاطر این است که پایه‌های فرهنگی جریان‌های سیاسی ما قوی نیستند و اگر فردا من هم سقوط کردم به خاطر همین موضوع است.
وی اضافه کرد: اگر پایه‌های فرهنگی جناح‌های سیاسی ما قوی بود نباید فتنه ۸۸ رخ می‌داد.
مدیر اندیشکده یقین اظهار داشت: ما باید از درون شروع کنیم و تحول در علوم انسانی را انجام دهیم که البته با مدیریت رهبری این کار آغاز شده است.
عباسی ادامه داد: آمریکا به هیچ کشوری امتیاز نمی‌دهد و از کشورها امتیاز می‌گیرد و آن چیزی که ما در فیلم‌ها از آمریکا می‌بینیم درست نیست.
وی در ادامه که با انتقاد از اینکه در رابطه با فساد اقتصادی کار فرهنگی‌ای انجام نداده است گفت: کره و ژاپنی‌ها در رابطه با فساد اقتصادی فیلم‌های زیادی ساخته‌اند ولی ما در این رابطه کاری نکرده‌ایم و با اینکه خود من چندین‌بار خواستم برای این موضوع فیلمنامه بدهم استقبال نشد.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ما همچنان پروژه‌ای ناتمام است و تا مادامی که از قرآن فرهنگ اقتصادی تولید نشود انقلاب اسلامی کامل نشده است.
عباسی تصریح کرد: هنوز ما به این باور که ما می‌توانیم نرسیده‌ایم، برخلاف وزیر امور خارجه ما که در اواخر سال گذشته در رابطه با بحث دفاعی کشور صحبت کرد باید بگویم که مدل دفاعی ما در ۴ جنگ اخیر در دنیا موفق بوده است.
مدیر اندیشکده یقین ادامه داد: خیلی‌ها احساس می‌کنند سیاست‌های فوتبال را بلاتر پی‌ریزی می‌کند در حالی که این سیاست‌ها را کسینجر انجام می‌دهد.
عباسی خاطرنشان کرد: در دکترین مقابله با دشمن باید حکیم‌پروری را جایگزین دکترپروری کنیم.
وی ادامه داد: چه نیازی است که جوان ما اگر بخواهد سورنا را بشناسد باید فیلم ۳۰۰ را تماشا کند در حالی که مانند نقش سپهبد سورنا در شاهنامه فردوسی آمده است.
عباسی اظهار داشت: برخی از اساتید علوم انسانی در کشور چون تعصب ندارند لزومی بر تحول نمی‌بینند.
مدیر اندیشکده یقین در ادامه با اشاره به قطعنامه پارلمان اروپا تصریح کرد: باید بدانیم که امروز باید بدانیم که حقوق خدا بر زمین مانده است و باید در این راستا کاری انجام شود.
وی با بیان اینکه هر وقت نیاز ما بیشتر شود آسیب‌پذیری ما نیز بیشتر می‌شود افزود: هر وقت که ما نیاز بیشتری پیدا کنیم آن روز تحریم‌ها علیه ما بیشتر خواهد شد زیرا آسیب‌پذیری ما بیشتر می‌شود.
عباسی اضافه کرد: اسنودن گفته بود که آمریکایی‌ها از طریق فیس‌بوک جاسوسی می‌کنند اما وزیران و مسئولان ما در استفاده از فیس‌بوک و پیج باز کردن با هم رقابت می‌کنند.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: یکی از بحران‌هایی که ما با آن روبه‌رو هستیم بحران ادب است. امام راحل در کتابی که نوشته‌اند به آن اشاره کرده‌اند.
 
همچنین خبرگزاری نسیم محور های اصلی این جلسه را به شرح زیر گزارش کرد.
- پایه فرهنگی جریان های سیاسی ما قوی نیست لذا ریزش در آن ها زیاد است. اگر پایه فرهنگی جناح های سیاسی ما بالا بود دیگر فتنه ۸۸ رخ نمی داد.

- دولت امروز ما دارای ۴ نوع جریان مختلف فکری اقتصادی است. و بنده نمی دانم چطور این چهار جریان می‌خواهند به اقتصاد مقاومتی برسند.

- اسنودن از جاسوسی آمریکایی ها از طریق فیسبوک خبر داده بود اما مسئولان ما در ورود به فیسبوک با هم رقابت می‌کنند .

- بر خلاف باور وزیر امور خارجه در مورد بحث دفاعی مان مدل دفاع مقدس ما در چهار جنگ اخیر در دنیا موفق بوده است.

- انقلاب اسلامی پروژه ای نا تمام است و تا مادامی که از قرآن فرهنگ و اقتصاد تولید نشود انقلاب اسلامی صورت نمپذیرفته است.

- هنوز باور به این جمله ما “می توانیم” در کشور صورت نگرفته است.

- برخلاف آنهایی که فکر می کنند سیاست های فوتبال در دنیا را فیفا و سپ بلاتر تعیین می کنند همه می گویند این کیسینجر است که سیاست های فوتبال دنیا را تعیین می کند.

- برخی به دنبال این هستند که مردم قرص را جایگزین شرعیت کنند.

- نظر قرآن در مورد توسعه یافتن به این معنا است که هم توسعه مادی و هم توسعه معنوی با هم صورت پذیرد.

- یکی از بحران های امروز ما بحران ادب است که امام راحل در کتاب سرالصلاه ادب حضور را مطرح می کنند و تا زمانیکه درک حضور و ادب جمعی درست نشود اخلاق اجتماعی محقق نمی شود.

- اگر بانکها و بورس ها را جمع کنیم احتمال سر و سامان یافتن در مسائل اقتصادی هست. بانک های ما امروز فرهنگ ربوی دارند.

- تعارض های ریز و درشت فرهنگی را اگر می بینیم به این واسطه است که حرف مان با عمل مان یکی نیست.

- اگر امروز عدالت مشاغل اجتماعی در جامعه برقرار نمی شود به این سبب است که در دانشکده های مدیریت ما طبقه بندی درستی از مشاغل صورت نمی گیرد.

- دانشجویان باید بدانند آمریکا آنچه که در هالیوود نشان می دهد نیست. آمریکایی ها به هیچ کس و هیچ جا امتیاز نداده و نمی دهند.

- در حوزه فساد اقتصادی تا به امروز فیلم و سریالی ساخته نشده است و این در حالی است که در کره و ژاپن تا کنون در این باره چندین فیلم ساخته شده است.

- امروز زمان آن رسیده است که با ادبیات انقلاب صحبت کنیم. اگر نظام علمی و آموزش و پرورش نخواهد متحول بشود باید منتظر نقدهای سنگین تری باشد.

- هر دولتی که در نظام ما سر کار می آید پایه فرهنگی جریان های سیاسی اش ضعیف است.

- تا زمانی که ماهواره و انیمیشن و بازی های کامپیوتری فرزندان ما را تربیت می کنند وضع جامعه همین گونه است و جالب ماجرا این است که ما میبنیم فرزندانمان دارند با اینها تربیت می شوند و باز هم سکوت می کنیم.

- برخی اساتید علوم انسانی به واسطه تعصبشان لزومی بر تحول علوم انسانی نمی بینند.

- “حکیم پروری” در سطح دانشگاه و “ادب” در سطح آموزش و پرورش باید به نظام آموزشی تزریق شود.


یا علی

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 517
  • کل نظرات : 62
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 4
  • آی پی امروز : 59
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 485
  • باردید دیروز : 131
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,630
  • بازدید ماه : 5,281
  • بازدید سال : 35,962
  • بازدید کلی : 283,325